→ FAQ

Nieuwtjes

Ook in 2018 mogen we ons weer Top Employer noemen! Jaarlijks certificeert het Top Employ... Lees meer Alle nieuwsberichten

Vacature Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Vul hieronder je emailadres in om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Handige links

Alle links

FAQ

Ik zou graag willen solliciteren voor een functie bij het UZ Brussel
Onder Selectieprocedure vind je informatie over de procedure. Onze openstaande functies kan je terugvinden onder vacatures. Voor algemene vragen kunt je terecht bij onze de dienst Werving en Selectie op 02 477 55 10.

Ik krijg een foutmelding bij het doorsturen van mijn CV via CVWarehouse.
Bij foutmeldingen kan je contact opnemen met CVWarehouse op 03 248 64 91 of candidatesupport@cvwarehouse.com.

Ik heb spontaan gesolliciteerd. Wat mag ik verwachten?
Je mag binnen de week een antwoord verwachten of je al dan niet voor een vacature in aanmerking komt. Indien je echter voor een specifieke vacature solliciteert, raden we jou aan om via Vacatures jouw kandidatuur door te sturen. Jouw spontane kandidatuur wordt niet automatisch op een later tijdstip in een selectie opgenomen. Indien je denkt in aanmerking te komen voor een vacature, stuur dan opnieuw jouw kandidatuur door.

Hoe blijf ik op de hoogte van de vacatures?
Schrijf je in op onze Vacature Nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig onze laatste vacatures.

Ik zou graag stage lopen bij UZ Brussel. Hoe kan ik mij daarvoor opgeven?
Meer informatie hierover kan je terugvinden onder Stagiair

Wanneer zal ik feedback ontvangen over mijn sollicitatie?
Onder Selectieprocedure vind je meer informatie over de procedure. Wij proberen alle kandidaturen zo snel mogelijk te behandelen.

Ik ben een interne kandidaat, wordt mijn kandidatuur confidentieel behandeld?
De interne kandidaturen wordt in alle vertrouwelijkheid behandeld door dienst Werving en Selectie. Je huidige leidinggevende wordt niet op de hoogte gebracht van je interne sollicitatie. We raden je wel aan om je interesse ook kenbaar te maken bij je leidinggevende.