→ Medewerkers vertellen

Nieuwtjes

Ook in 2018 mogen we ons weer Top Employer noemen! Jaarlijks certificeert het Top Employ... Lees meer Alle nieuwsberichten

Vacature Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Vul hieronder je emailadres in om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Handige links

Alle links

Karine
Verpleegkundige-Technoloog Medische Beeldvorming

Juliette
Medisch Laboratoriumtechnoloog

KarineVerpleegkundige-Technoloog Medische Beeldvorming

“Het UZ Brussel is ├ęcht de aangenaamste werkplek„

Karine Vergauwen is medisch beeldvormer-verpleegkundige op de dienst nucleaire geneeskunde. Daar staat ze in voor medische scans bij ambulante of gehospitaliseerde patiënten. “Geneesmiddelen- en scannertests horen er ook vaak bij. We doen aan wetenschappelijk onderzoek en sporen tumoren op met onderzoekstechnieken op maat van het genezingsproces van de patiënt. Een heel boeiende job! Je werkt ook altijd weer samen met andere mensen. Elke dag is anders. Het UZ Brussel vind ik als werkplek écht het aangenaamste ziekenhuis. De sfeer is erg open-minded. Je kan jezelf zijn. Iedereen – van poetsvrouw tot arts – maakt deel uit van de groep op een afdeling. Dat merk je zeker tijdens de personeelsfeestjes. Ik werk hier ondertussen 22 jaar en ik doe mijn job supergraag. Het blijft boeiend. Er komen altijd wel nieuwe scanners of onderzoeken bij. Super om bij te blijven!

Lees meer...

JulietteMedisch Laboratoriumtechnoloog

“Nachtlaborante Juliette kiest voor afwisseling en vrijheid„

Juliette (25) werkt twee jaar als medisch laboratoriumtechnoloog (laborant) in het labo Klinische Chemie van het UZ Brussel. “Maar als nachtlaborant doe ik ook analyses voor Toxicologie, Microbiologie en Hematologie. ’s Nachts is het vier keer interessanter werken in het labo. En dankzij de variabele uurroosters prima te combineren met de dagshifts.” 

Lees meer...