→ Na de sollicitatie → Onthaal

Nieuwtjes

Ook in 2018 mogen we ons weer Top Employer noemen! Jaarlijks certificeert het Top Employ... Lees meer Alle nieuwsberichten

Vacature Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Vul hieronder je emailadres in om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Handige links

Alle links

Onthaal

Nieuw in het UZ Brussel! We heten je van harte welkom.

Bij ondertekening van je contract ontvang je onmiddellijk onze infomap 'Welkom in het UZ Brussel' met alle praktische informatie die je nodig hebt voor een goede start. Ook je personeelsbadge die je toegang geeft tot je dienst, tot de gratis personeelsparking en tot het restaurant, krijg je op je eerste werkdag. Daarna word je persoonlijk onthaald op jouw dienst.   

Snel na je indiensttreding volgt een gezamenlijk onthaalmoment voor alle nieuwe medewerkers. Dit geeft je de kans om nog meer collega's te ontmoeten. 

Een uitgebreide rondleiding doorheen het ziekenhuis, bijkomende informatie specifiek voor nieuwe medewerkers en een ontmoeting met prof. dr. Noppen (gedelegeerd bestuurder UZ Brussel) zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt in het UZ Brussel.