→ Na de sollicitatie → Opleiding en loopbaan

Nieuwtjes

Ook in 2018 mogen we ons weer Top Employer noemen! Jaarlijks certificeert het Top Employ... Lees meer Alle nieuwsberichten

Vacature Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Vul hieronder je emailadres in om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Handige links

Alle links

Opleiding en loopbaan

Als nieuwe medewerker doorloop je een opleidingstraject, waarin we je de nodige informatie over je dienst geven. Training on the job is één van onze stokpaardjes. Verwacht je dus aan praktische opleidingen, die je in staat stellen om zo snel mogelijk mee te draaien op het niveau van je collega’s.

Niet enkel bij het begin van je loopbaan heb je de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Heb je een suggestie of zou je graag een (vervolg)opleiding volgen, ga dan zeker het gesprek met je leidinggevende aan. Samen bekijken we de mogelijkheid of je aan deze training kan deelnemen of we deze training in het ziekenhuis kunnen organiseren.

Naast de dienstinitiatieven heb je als UZ Brussel medewerker de mogelijkheid om deel te nemen aan algemene opleidingsinitiatieven. Je IT-vaardigheden verfijnen, je talenknobbel aanscherpen,… zijn slechts een greep uit de initiatieven die vandaag in het ziekenhuis doorgaan.

Wens je je loopbaan een nieuwe richting te geven? Dat kan! Neem het initiatief en spreek erover met je leidinggevende.

Werk je in het UZ Brussel in het departement Verpleeg- en Vroedkunde? Je krijgt een duidelijk beeld van jouw carrièremogelijkheden dankzij het "Carrière-Metroplan"
Voor sommige loopbaanveranderingen is een bijkomend diploma nodig. Danzij de omkadering die het UZ Brussel als werkgever biedt, is de combinatie werken - gezin - studie - voor velen een haalbare kaart.