→ Onze Troeven → Verloning en voordelen

Nieuwtjes

Ook in 2018 mogen we ons weer Top Employer noemen! Jaarlijks certificeert het Top Employ... Lees meer Alle nieuwsberichten

Vacature Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Vul hieronder je emailadres in om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Handige links

Alle links

Verloning en voordelen

Grote, solide en warme werkgever

Goede patiëntenzorg is het rechtstreekse resultaat van betrokken en tevreden zorgverstrekkers. Elke dag gaan er meer dan 3.400 medewerkers geïnspireerd aan de slag, en dit op alle niveaus over onderhoud, receptie, verpleegkundigen tot topchirurgen. Kwalitatieve zorg vraagt investering in de competenties en groei van de medewerkers. Het UZ Brussel kiest dan ook voor een HR-beleid met volgende peilers : 

 

Goede arbeidsomstandigheden:
In het UZ Brussel kan je rekenen op werkzekerheid, overname van anciënniteit, een competitieve verlonig en verschillende premies zoals een eindejaarspremie en een attractiviteitspremie.

Als voltijdse werknemer heb je inclusief de 10 wettelijke feestdagen recht op 37 vakantiedagen waarbij per schijf van 5 jaar anciënniteit een extra vakantiedag bijkomt (met een maximum van 3 dagen). Voor medewerkers vanaf 45 jaar zijn er specifieke regelingen voor bijkomende vakantiedagen.

Bovendien bieden we onze medewerkers een brede waaier met extra voordelen aan met: 

  • aanvullend pensioen (bovenop wettelijk pensioen),
  • gewaarborgd inkomen (aanvulling bovenop de mutualiteitsuitkering in geval van ziekte of ongeval)
  • hospitalisatieverzekering (die naast hospitalisatie ook ambulante kosten dekt),
  • overlijdensdekking (eenmalig kapitaal voor partner en kinderen),
  • gedeeltelijke terugbetaling van de vervoerskosten, treinabonnement en combinatie met MIVB volledig terugbetaald
  • fietsvergoeding, gratis parking, bedrijfskorting, krantenwinkeltje, bankcontact, sportcentrum op de campus, ruime cateringsmogelijkheden en personeelsevents.

 

Extra voordelen voor verpleeg- en vroedkundigen:
Als verpleegkundige heb je naast deze voorwaarden onmiddellijk een contract onbepaalde duur met volledige overname van relevante anciënniteit in een systeem met prestatie gebonden verloning of vaste toeslag van 11% voor onregelmatige prestaties en dit zonder onderbroken diensten. Tewerkstelling kan zowel voltijds als deeltijds in een 3 - (7u36/dag) of 2 shiftensysteem (10u/dag; 11u/dag; 12u/dag).

Naast de bovenvermelde premies kan je ook aanspraak maken op een terugroeppremie bovenop de normale verloning (indien men niet ingeroosterd is en men binnen de 48u gevraagd wordt om te komen werken) en continuïteitspremie (indien men bij afwezigheid van de leidinggevende bepaalde taken overneemt). Je werkt in een multidisciplinair team in een cultuur van directe en open communicatie met eigen inbreng in het uurrooster, vlotte mogelijkheid om van dienst te veranderen en een collegiale samenwerking op alle niveaus. Dankzij de ondersteuning van logistiek assistenten, secretariaat, intern ziekentransport, centraal georganiseerde automatische bevoorrading van materialen en producten, scanning van medicatie, mobiele werkstations, volledig elektronisch medisch dossier, … laat dit je ook toe je voluit te focussen op je professionele job-inhoud als verpleegkundige en van hieruit ook te groeien, zowel naar specialisatie als verantwoordelijkheid.

Deeltijds werken en aandacht voor het gezin:
Deeltijds werken in alle mogelijke dag- en uurroosters in combinatie met goede interne voorzieningen zorgen voor een goede organisatie van de work-life balance van onze medewerkers. We bieden een kindercrèche aan op de campus, kinderopvang tijdens de vakantie, kinderfeest en een extra geboortepremie van de werkgever. Je kan ook aanspraak maken op verscheidene vormen van arbeidsvermindering zoals tijdskrediet (tijdelijk of blijvend), bijstand bij langdurige ziekte of palliatief verlof, ouderschapsverlof, borstvoedingsverlof en - pauzes, …

Investeren in opleiding:
Door de mogelijkheid tot interne en externe bijscholingen (o.a. studiedagen, congressen, workshops, voortgezette opleidingen, toekenning educatief verlof) zijn we bewust bezig met de ontwikkeling van de medewerkers. Evaluatie, feedback, performantie en groei zijn hierbij aan de orde.

Betrokkenheid & waardering:
Vanuit de opbouw en traditie van het UZ Brussel is er steeds een sterk accent gelegd op de betrokkenheid van alle medewerkers bij het kerngebeuren van het ziekenhuis, de zorg, de patiënt. De waardering is dan ook groot: tot ver buiten de regio staat de vriendelijke patiënten/familiegerichte verzorging in het UZ Brussel bekend.

Top-technologische en innovatieve werkomgeving:
We investeren in technologie en IT-uitbouw in functie van zowel een geïntegreerde aanpak van het werk, als het in huis hebben van zeer geavanceerde medische technologie. Werken in dit kader is dan ook uniek. Een klinisch werkstation en een geautomatiseerd patiëntendossier (EMD + EVD) met o.a medicatiebeheer, planning van onderzoeken, MZG registratie, enz. zijn bij ons al ingeburgerd. Ook intranet is een belangrijke tool voor de medewerker: hier vind je protocollen, richtlijnen en procedures terug.