→ Onze Troeven → Warme Werkgever

Nieuwtjes

Ook in 2018 mogen we ons weer Top Employer noemen! Jaarlijks certificeert het Top Employ... Lees meer Alle nieuwsberichten

Vacature Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Vul hieronder je emailadres in om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Handige links

Alle links

Warme Werkgever

Het UZ Brussel is een warme werkgever. Waar staat dit voor?

W: WAARDERING: goed zijn in je job en groeien in je competentie is vooral een kwestie van waardering krijgen en waardering uiten, in relatie tot je chef, patiënt, collega.

A: AMBITIE: als UZ Brussel staan we niet stil, we drijven op permanente verandering om zo onze missie - de beste patiëntenzorg - waar te maken. Gedreven en betrokken medewerkers zijn hierbij de kern.

R: RESPECT: het kernwoord uit onze ‘Missie, Visie en Waarden’: respect voor de patiënt, onze omgeving, je collega, diversiteit, …

Het recht tot zelfbeschikking is één van de beste illustraties van ons respect voor de patiënt als mens. Zowel in het kader van het begin als van het levenseinde maakt deze houding daadwerkelijk verschil. Maar ook onze eigenzinnigheid, die mee het respect voor de mening van iemand anders inhoudt, is een uiting van respect.

M: MOTIVATIE: in wat we doen geven we feedback gericht op nog beter doen, groeien en resultaat neerzetten. Motiverend is ook een correct loonbeleid. Wie wil, krijgt de kans om te groeien en zich te vervolmaken. Het ziekenhuis stimuleert het volgen van opleidingen en jobrotatie.

E: ENERGIE: met energie aan de slag gaan, met enthousiasme in je job staan, dit uitstralen, van aanpakken weten en anderen mee energie geven.

In het UZ Brussel ziekenhuis worden tal van initiatieven op vrijwillige basis genomen. Vrijwilligers gaan op stap met oncologiepatiëntjes, dialysepatiënten worden gestimuleerd om de Ronde van Vlaanderen te rijden, amateur-kunstenaars stellen op de nieuwjaarsreceptie hun creaties aan de collega’s voor, … Het UZ Brussel
organiseert interne campagnes om de medewerkers aan te zetten om meer te bewegen en gezonder te eten.